Vodimo te na koncert svjetske bubnjarske senzacije Jojo Mayer & NERVE

Pioniri njujorške elektronske jazz glazbene scene, Jojo Mayer & NERVE, vraćaju se u Zagreb nakon punih sedam godina, a nastupit će 27. listopada u klubu Boogaloo, čime će ujedno i započeti svoju europsku turneju.

Koncert Joja Mayera & NERVE prava je poslastica za glazbene znalce i prilika za doživjeti uživo neponovljiv nastup ovih majstora improvizacije koja se jednostavno ne propušta. Prije i poslije koncerta svjetske bubnjarske zvijezde i pionira njujorške elektroničke jazz scene,  publiku očekuju dva sjajna domaća glazbena imena – NO!Mozzart i Ilija Rudman.

Kada je riječ o Joju Mayeru i njegovoj grupi NERVE, od njih se uvijek očekuje jedinstveno glazbeno iskustvo. Puno groovea, energije i iznenađenja, posebna atmosfera i spektakularan doživljaj…

Priliku da se pridružiš spektakularnom zagrebačkom nastupu omogućit će ti Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 3 x 1 upad!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “JOJO”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo tri sretna dobitnika izvući
sutra, 25. listopada iza 14h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.