Vodimo te na prog i heavy večer uz Elder i Ancestors

U četvrtak, 11. listopada u metropolu se po drugi put vraća američki Elder, jedan od najboljih i najzanimljivijih doomy/psych/prog/rock bendova i to dvije godine nakon premijerne svirke upravo na istom mjestu, Vintage Industrial Baru gdje su nastupili u sklopu programa Massive Infection fest 2016.

Nakon što su te godine promovirali treći album “Lore”, ove godine se vraćaju promovirati prošlogodišnje izdanje ”Reflections of a Floating World” koje je dobilo jedan bezvremenski zaokret u pristupu glazbi. Upravo to ovaj bend i diže iznad prosjeka. Žive kroz glazbu i to se najbolje vidi sa svakim novim albumom, a frontman benda Nick je i sam izjavio kako su na njihov način rada utjecali bendovi Color Haze i Dungen.

Ovaj put dovode i pojačanje sa sobom. Ancestors su space/doom psych post rock trio iz LA-a, osnovan iste godine kad i zvijezde večeri, te su kroz svoju glazbu odlučili spojiti prog i heavy rock te tako dobili glazbu sa atmosferom, tenzijama i sirovim ljudskim emocijama.

Priliku da se pridružiš sjajnoj heavy svirci omogućit će ti VIB i Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 1×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “ELDER”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo sretnog dobitnika ili dobitnicu izvući
u srijedu, 10. listopada iza 12h.

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara!

Ulaznice iznose 55 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena biti 70 kuna, a prodajna mjesta su: VIB (Savska 160) & Dirty Old Shop (Tratinska 18).