Vodimo te u Tvornicu kulture na “Susret” s Luce!

Prostor Velikog pogona Tvornice kulture ovaj petak, 19. listopada bit će protkan zvucima i magičnim vokalom jednog od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene. Uz pratnju svog uigranog benda i posebne goste, Luce će uvesti publiku u svoj svijet emocija, a jedinstvena interpretacija te impresivan moćni, unikatni vokal učinit će, ne sumnjamo, ovu glazbenu večer još posebnijom i magičnijom.

Nakon izlaska EP albuma “U bojama”, čekali smo tri godine na njen dugosvirajući album koji je napokon ugledao svijetlo dana i već s prvim recenzijama dobio odlične ocjene i komentare, a Luce će ga predstaviti upravo ovim koncertom u Tvornici kulture. Cijeli album “Susret” možete slušati i na Deezeru.

Luci će se na njenom prvom velikom koncertu u karijeri pridružiti i nekoliko gostiju i to Aljoša i Tonka iz grupe Pavel, Gina i Nenad iz grupe Detour te klapa Stine.

Priliku da se pridružiš ovom čarobnom trenutku omogućit će ti Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 2×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “LUCE”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dvoje sretnih dobitnika izvući
u srijedu, 17. listopada iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

LUCE: “Koncert mora biti kao dobra kava, ukusan i pod pravom temperaturom”