Vodimo tebe i frendove na rekordno 14. izdanje Pozitivca!

Hladno pivo u Domu sportova, 2018.

Pozitivan koncert, naš najveći i najdugovječniji domaći dvoranski glazbeni događaj, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 30. studenog i subotu 1. prosinca.

Rekordno 14. izdanje Pozitivca bit će njegovo najjače izdanje u povijesti, a predvode ga Editors, Hladno pivo i PipsChips&Videoclips.

Mada grupne svirke najčešće podrazumjevaju kraće nastupe Pozitivan koncert okreće u potpunosti tu praksu. Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u Velikoj dvorani Doma sportova publiku očekuje tako čak pet sati programa. Headliner prvog dana, Editors, kao i glavno ime drugog dana, Hladno pivo, na 14. Pozitivcu će svirati 90 minuta. I ostali izvođači, Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu na Pozitivnom koncertu će dobiti puno vremena i odsvirati duže setove.

Najjači i najveći Pozitivan koncert bit će ujedno i jedini ovogodišnji koncert s više izvođača koji se održao u Velikoj dvorani Doma sportova! Ne propusti ovaj dvoranski spektakl jer ti Mixer.hr poklanja 2×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “POZITIVAC”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dvoje sretnih dobitnika izvući
u nedjelju, 25. studenog iza 20h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.