Vodimo vas na ELECTROCUTION

imageNakon dužeg vremena ponovno je tu „Electrocution“ večer koja je u Močvari okupljala electro-industrial poklonike. Prvi puta u udarnom vikend terminu u petak okupiti će fanove tih žanrova uz stalnog rezidenta DJ Oldboy-a i versus gosta DJ Marya iz „Art & Strategy“ alter electronic programa, koji će upotpuniti ovu večer EBM-om i ostalim.

Također, od 23h-24h bit će prezentacija Live Shots, prvog dijela DVD-a „Into The Darkness Vol.5“ (sa bendovima Skinny Puppy, Front Line Assembly, Nitzer Ebb, Combichrist, Covenant, Grendel, Frozen Plasma, itd.
Into The Darkness Vol.5 @ Discogs

Za najbrže, koji svoje podatke uz ‘subject’ ELECTROCUTION pošalju na naš poznati nagradni mail nagradnjacha@mixer.hr  poklanjamo 2×1 ulaznicu!

DJ’s
OLDBOY (Electrocution)
MARY (Art & Strategy)

Special Live Electro-Industrial Band:
KULT OF RED PYRAMID / VOID.INJECT (Zagreb)
Kult of Red Pyramid, ili ukratko KORP je formiran 2008. od strane Ivana Rogara i Josipa Fackovića. Žanrovski gledano, KORP je dark electro/industrial projekt, ali sadržava razne elemente ostalih smjerova te stilski ne zvuči kao masa bendova koji su trenutno na sceni. Korijeni ovog benda i prijašnjih projekata su alternativa, metal i doom/ambient, koji se još uvijek mogu osjetiti danas, čak i u ovom projektu sasvim drukčijeg usmjerenja. 2010. je izdan prvi službeni album, nakon neslužbenog trosatnog prvijenca „Red Eyed Machinery“ iz 2009. pod nazivom „Dark Red Light“. Album je izdan nezavisno i distribuiran digitalno.

Drugi album, pod nazivom „Void Zero“ bi trebao izaći ove godine za jednog od možda najpoznatijih europskih electro/industrial labela, s kojim je bend trenutno u pregovorima. 2011. je formiran i novi side-projekt s dosta tvrđim zvukom pod nazivom „Void.Inject“, za kojeg je trenutno u pripremi prvi EP „Godfuckers“. Uz njega je formiran i postpunk revival/electronic projekt „Ciel“. Jedna od zanimljivih kolaboracija koja će se naći na KORP albumu „Void Zero“ su gostujući vokali danske EBM legende Clausa Larsena iz Leaetherstrip/Klutae.

Duo Rogar/Facković je od 2007. poznat i po filmskim radovima, među kojima je najnoviji uradak „Vektor“, postapokaliptični triler snimljen 2010. godine, prikazan na Swansea Bay festivalu u Walesu i ovogodišnjem SFerakonu. Zvučnu kulisu filmskih projekata upotpunjuje KORP i „Shinrei Studios“ (www.shinreistudios.com).
www.facebook.com/kultofredpyramid
www.reverbnation.com/kultofredpyramid
www.projektfilm.org