Vodimo vas na Good Vibrations u Vintage

Srijeda 16.10. donosi tri izvođača dolazi kao bitna suprotnost poprilično žestokim i glasnim uvodnim Good Vibratonsima druge sezone: Nina Romić, Erna Imamović & Ministarstvo Metafizike.

2×2 ulaznice čekaju vas na nagradnjacha@mixer.hr!

Nina Romić je prepoznatljivo lice domaće scene koje priprema svoj treći album, za koji ne očekujemo ništa manje hvalospjeva no što ih je dobila i zavrijedila debijem „Daljine” (2010.) i nastavkom „Ptice”(2012.). Nina će se u Vintageu predstaviti u izdanju s izvrsnim pratećim glazbenicima, kao što je to bio slučaj i na njenom nastupu na prošlosezonskom Good Vibrationsu.

Ministarstvo Metafizike je mladi bend, koji se voli poigravati različitim glazbenim pravcima – ne zato da bi privukli što širu publiku, već zato jer su članovi Ministarstva jednoglasno odlučili rasteretiti se svih nebitnih informacija da bi se u potpunosti mogli posvetiti onome što ih veseli – sviranju i stvaranju. Uglavnom ima tu funka, bluesa, rocka, ženskog vokala, ali i provjereno odlične svirke.

Erna Imamović je poznato ime hrvatske kantautorske scene premda tek priprema svoj album prvijenac. Posebno se istakla singlom „Poput sna”, a nastupila je prošle godine i na Terraneo festivalu. Žanrovski se Erna u svojim pjesmama dotiče pop-rocka, jazza, a i tradicionalne glazbe, te je izvrsna interpretatorica sevdaha.

Nakon izvođača na red dolazi DJ Kneža koji će vas svojim izborom rock hitova natjerati da se punite dobrim vibracijama do kasno u noć.

Početak: 20:00h
Upad: 20kn

https://www.facebook.com/events/196680603837740/

NINA ROMIĆ
https://www.facebook.com/ninaromicmusic
MINISTARSTVO METAFIZIKE
https://www.facebook.com/Ministarstvo…
ERNA IMAMOVIĆ
https://www.youtube.com/watch?v=4c1m1…