Vodimo vas na koncert grupe S.A.R.S. u klub Boogaloo

Mixer.hr vodi dvoje čitatelja na koncert u petak, 8. ožujka

Petak i subota, 8. i 9. ožujka su “the” datumi za sve fanove S.A.R.S.-a, koji donose ne jedan, nego dva koncerta, dan za danom u zagrebačkom Boogaloou. Bend će svirati na poznatoj pozornici, u poznatom prostoru, gdje su prije osam godina doživjeli prekretnicu u karijeri.

Od dva zagrebačka koncerta možemo očekivati nešto dulji repertoar s uključenim pjesmama koje inače ne sviraju na koncertima, a set liste za petak i subotu će se razlikovati. Da su svoju popularnost opravdali govori nam više od 55.000.000 pregleda njihovih hitova na YouTubu te preko 350 odrađenih koncerata u prvih 5 godina postojanja, a i zagrebačka publika još jednom će imati priliku uživati u nezaboravnim pjesmama s ukupno 8 objavljenih albuma.

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr vodi dvoje čitatelja na druženje s bendom u petak, 8. ožujka u klubu Boogaloo!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam ime najdraže pjesme benda ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “SARS”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u srijedu, 6. ožujka iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.