Vodimo vas na koncert legendarnog Tihomira Popa Asanovića u Zagrebu

Mixer.hr će ovom prilikom počastiti dvoje čitatelja s po jednim upadom i odvesti ih na druženje u Vintage Industrial Baru

Tihomir Pop Asanović i Prijatelji

Nakon više od 40 godina stanke, legendarni jazz rock glazbenik Tihomir Pop Asanović nedavno je najavio antologijski koncertni povratak 10. svibnja u Vintage Industrialu. Jedan od najboljih europskih orguljaša i pionir jazz fusiona ovih prostora nastupit će ovaj petak uz vokalisticu Sabrinu Hebiri i prateći bend Prijatelji.

Dugoočekivanom prvom cjelovečernjem koncertu u Hrvatskoj prethodilo je novo studijsko izdanje “Povratak prvoj ljubavi/Return to the First Love” koje je u svega dva mjeseca od izlaska oduševilo kritičare i zaljubljenike u njegovu specifičnu simbiozu progresivnog jazza, funka i rocka te se uspelo na listu najprodavanijih albuma u zemlji.

Povratak na koji se čekalo od davne 1976. jedno je od najuzbudljivijih koncertnih događanja godine, a Mixer.hr će ovom prilikom počastiti dvoje čitatelja s po jednim upadom i odvesti ih na druženje u Vintage Industrial Baru!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavite svoje puno ime i prezime, ili svoje podatke, uz naznaku “POP”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 09. svibnja iza 12h. Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.