Vodimo vas na koncert Linkin Park Tribute benda i švedskog benda Alpaka

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr vodi dvoje čitatelja na druženje u klubu Boogaloo

Piknik Park ovu subotu dolazi po šesti put u Zagreb odsvirati najveće hit hitove Linkin Parka, a prije njih će u Boogaloou nastupiti švedski bend Alpaka.

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr vodi dvoje čitatelja na druženje u klubu Boogaloo! U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam ime najdraže pjesme benda Linkin Park ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “PARK”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo već sutra, 22. ožujka iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Piknik Park je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi po raznim festivalima i klubovima, a to što često nastupaju u Zagrebu najbolje govori o količini štovatelja koje imaju u Hrvatskoj, kao i zašto upravo zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih. Kako je prije bilo u Boogaloou, možete pogledati OVDJE.

Alpaka je tročlani bend iz Karlstadta koji osnovala trojica studenata s jednim zajedničkim ciljem – dovesti Alpaku u Hrvatsku i na INmusic festival. Bio je to fantastičan show koji ih je ostavio sa željom da tu ponovno nastupe i evo ih sad ponovo u Zagrebu, a više o njima otkrijte u našem nedavnom intervjuu.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 45 kuna. Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Boogaloou.