Vodimo vas na premijerni koncert southern rock majstora Hogjaw!

Kako vam planovi za izlazak srijedom ne bi "završili u plamenu", Mixer.hr je za vas osigurao 2x1 upad za koncert u Hard Placeu

Ovu četvorku prati glas da nakon što se Lynyrd Skynyrd “upokoje”, baklju će dalje nositi baš oni – Hogjaw!

Po prvi puta u Hrvatsku na ekskluzivni koncert u Hard Place 12. lipnja dolaze legendarni southern rock majstori Hogjaw iz Arizone i to na krilima svoje europske turneje “Up In Flames”. Kako vam planovi za izlazak srijedom ne bi “završili u plamenu”, Mixer.hr je za vas osigurao 2×1 upad za koncert u Hard Placeu! U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavite nam svoj komentar, ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “HOGJAW”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr 

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u utorak, 11. lipnja iza 12h. Imena dobitnika saznajte na stranici – rezultati nagradnih igara.

Ne propustite fenomenalnu svirku žestokih bradonja iz Amerike koji na europskoj turneji promoviraju svoj novi, šesti album “Way down Yonder” i sviraju presjek svoje bogate karijere. Nakon pet studijskih albuma i nebrojeno mnogo koncerata i turneja, Hogway i dalje ponosno pronose svoj južnjački zvuk onako kako bi on trebao zvučati u 21. stoljeću – sa puno prizvuka iz prošlosti, ali sa novim pjesmama i produkcijom.

Ne propustite priliku po prvi puta vidjeti i čuti ovaj fenomenalan band jer ovo će sigurno biti jedan o koncerata o kojem će se još godinama pričati… Svirka počinje iza 21 sat, a ulaznice u pretprodaji nabavite po cijeni od 40 kn, na dan koncerta 50 kn.