Vodimo vas na Sex Pistols Experience u Tvornicu

sex-pistols-banner-mixerU subotu 1. veljače će se u zagrebačkoj Tvornici Kulture pod nazivom “Sid Lives!” održati homage punk rock legendi Sid Viciousu povodom trideset i pete godišnjice njegove smrti na kojem će nastupiti najbolji svjetski Sex Pistols tribute band Sex Pistols Experience. Kao uvod u večer će nastupiti zagrebački old school punkeri Eksodus a dj Tomi Phantasma uz pomoć dj Little Gogo-a će prije i nakon koncerta vrtit punk rock i new wave hitove.

Kako bi događaj bio potpun će se održati i izložba slika poznate zagrebačke slikarice Jasmine Krajačić pod nazivom “My Way” na kojoj će biti izložena velika platna sa portetima Sid Viciousa, Sex Pistolsa i popratnih punk rock heroja. Izložba je prodajnog karaktera pa će se izložena platna moći i kupiti ili naručiti od autorice.

Za vas imamo 2×1 ulaznicu, ako odgovor na pitanje – “Koje je pravo ime Sid Viciousa?” pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr!

Koncert će početi u 21 sat a cijena ulaznice iznosi 45 kn u pretprodaji i 60 kn na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sistema www.entrio.hr, kao i na prodajnim mjestima Tvornice Kulture (popis prodajnih mjesta možete naći na www.tvornicakulture.com)
www.sexpistolsexperience.co.uk