Vodimo vas na slavljenički koncert Vatre u Dom sportova

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr za vas ima 4×2 upada za druženje s Vatrom u Domu sportova

Vatra, foto: Mare Milin

Bliži se datum velikog obljetničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti dva desetljeća glazbenog stvaralaštva, a tom će prigodom pozornicu s njima dijeliti vrhunski glazbenici i prije svega, prijatelji. Izniman glazbeni repertoar, odlična atmosfera po kojoj je Vatra nadaleko poznata, vokalno-glazbena pratnja vrsnih glazbenika i podrška mnogobrojnih obožavatelja, ispunit će Dom sportova energijom koja osvaja. Tom će prilikom Vatra predstaviti i svoj deseti studijski album “Nama se nikud ne žuri”, s kojeg je istoimeni singl, duet s Massimom, osvojio glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr za vas ima 4×2 upada za druženje s Vatrom u Domu sportova!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici pozovi ekipu na koncert za koji ti poklanjamo dva upada ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “VATRA”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom četvero sretnih dobitnika izvući ćemo sutra, 4. travnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Vatra ima doista mnogo razloga za slavlje, jedan od kojih je i sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju Ultra Europe 2019. Na Poljudu će od ove godine biti i nova pozornica Worldwide Stage, koja će u tri dana vrhunske elektronske glazbe ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta, a čast da predstavlja Hrvatsku pripala je upravo ekipi Vatre.