Vodimo vas na TRIPPING TROLLS – (r)eVolution

imageŽivimo u doba u kojem u ime demokracije prihvaćamo tiraniju i opresiju manjine, na mjestu slobode govora imamo sustave suptilne cenzure, a pod uvjerenjem osobnosti se pokušavamo uklopiti u nametnute norme…Doba u kojem su ideje o jednakosti i pravdi nepoželjne, a boljitak promatran samo kroz osobnu prizmu.

Sjetimo se zato ovog 5.11, dana koji se danas, nažalost, rijetko obilježava, kada je pravednost značila više od ideala, a sloboda bila vrijedna žrtve.

Tripping Trolls: (r)eVolution je program koji želi oživjeti ideju zajedništva i zajednice, ne radeći pritom ni najmanjeg ustupka u kvaliteti glazbe i birajući umjetnost ispred komercijalne industrijske ‘proizvodnje’ koja prožima glazbu današnjice.

Soundtrack revolucije svijesti ovom prigodom za Vas će birati Zmayo [Pistolero], Krps [CupusKactus], Brogy Kost, te rezident Trip to Zion i Tripping Trolls kolektiva Jack the Tripper. Za vizualnu stranu biti će zaduženi Trip to Zion VJ‘s, uz paranormalni deco by CupusKactus. Pridružite nam se u svijetu alternativne stvarnosti, pomaknute svijesti i ozbiljne psihodelije.

Dva free upada čekaju vas na nagradnjacha@mixer.hr uz naznaku ‘trolls’!

ZMAYO (Pistolero, Pazin/Zagreb)
www.myspace.com/zmayo_dj
http://soundcloud.com/zmayo

Uglavnom breaks DJ, rezident i organizator Pistolero tuluma. Pistolero je audio-vizualni dj/vj kolektiv čiji je cilj promicanje kvalitetne glazbe i video umjetnosti, posebice breakbeata i njegovih fuzija sa srodnim glazbenim pravcima. Zaljubljenik je u glazbu općenito i voli sve i svašta: stoner rock, jazz-funk, breakbeat, dubstep, drum’n’bass, techno, elektro, psy-trance, dub, reggae samo su neki od stilova koje nastoji pratiti i koji direktno ili indirektno utječu na njegove setove koji se mogu opisati kao psy-tech-breaks. Kao DJ je nastupao na gotovo svim klupskim večerima u Zagrebu te širom Hrvatske i u inozemstvu. Dijelio je pozornicu i bio podrška izvođačima kao što su: Eat Static, Digitalis, Dendron, Santos, Robosapiens, Freestylers, Saiko-Pod, J-Bass, Tricky-D, Amb, Hoodwink, Kirdec, Lomo, Transglobal Underground, LuQas, Hedflux, Far Too Loud, Radikal Guru, Neurodriver, Monk3yLogic, Mike Method, Ozric Tentacles, Rennie Pilgrem, Lee Perry & Upsetters, Saiman, Braintheft, Krafty Kuts, Herbaliser itd.
Ovom prilikom predstavit ce Vam svoj odabir ponajboljeg psihodelicnog fullon-a…

KRPS (CupusKactus, Zagreb)
www.myspace.com/cupuskactus

BROGY KOST (Psymobor, Samobor)

JACK THE TRIPPER (Tripping Trolls / Trip to Zion, Zagreb)
www.facebook.com/TrippingTrollJack
www.soundcloud.com/Jack-the-Tripper

Fokusirajući se uglavnom na mračnije, groovy beatove forest psytrance-a, Jack the Tripper ponekad zavrti i psihozan breakbeat ili opaki dubstep.. Osim DJ-anja, u slobodno vrijeme upraznjava i produkciju spomenute glazbe.

TRIP TO ZION VJs & deco by CupusKactus

Support:
Trip to Zion