Vodimo vas na Underwall festival u Zadar

UNDERWALL_2014_webflyerOd 5. do 9. lipnja će se u Zadru na Jazinama održati drugi po redu „Underwall“ festival, najveći hrvatski open air festival alternativne glazbe gdje će nastupiti više od pedeset metal, punk, hc, gothic, hard rock i ostalih alter bandova.

Četiri dana na jednoj od najatraktivnijih festivalskih lokacija u Europi, uz sunce i more i šesdesetak bendova i tisuće ludih fanova na kojem če nastupiti neka od največih svijetskijh imena poput brazilskih metal legendi Sepultura, njemačke heavy metal legendi Rage, britanskih punk rock legendi Anti Nowhere League sa ludim bikerom Animalom na čelu, bivši pjevač Iron Maiden Blaze Bayley, norveški black metalci Enslaved, britanski death metalci Benediction, njemačke trash metal pivopije Tankard, domaće rock legende Divlje Jagode, švedski melodic desth metalci Amaranthe, finski black metalci Impaled Nazarene, ruski pagan metalci Arkona i još pedesetak stranih i domačih bendova.

MIXER.HR za vas ima 2 festivalske i dvije jednodnevne ulaznice za ovaj spektakl. Na naš mail nagradnjacha@mixer.hr odgovorite na pitanje: Kako se zove zadnji album Sepulture? Nemojte zaboraviti dodati svoje podatke 😉

Cijena festivalske ulaznice iznosi 400 kn u pretprodaji i 450 kn na ulazu, dok je cijena ulaznice za jedan dan 120 kn i  mogu kupiti samo preko „Underwall“ stranice i na dan koncerta na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti direktno preko oficijalne „Underwall Festival“ stranice http://www.underwallfestival.com/tickets/ i preko Eventim sistema www.eventim.hr, te u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 u Zagrebu i u Dallas Music shopovima u Zagrebu, Rijeci, Šibeniku, Zadru i Splitu.

Koncerti započinju svaki dan u 14 sati i trajati će sve do tri sata iza ponoći.
Više informacija na oficijalnoj web stranci festivala www.underwallfestival.com