Vrijeme je za Jumanji! – Pripremite se za potpuno novu igru s potpuno novim pravilima

Pripremite se za potpuno novu igru s potpuno novim pravilima. Ove godine igra se potpuno novi Jumanji. Film koji će stariju generaciju podsjetiti na najljepše uspomene, a novoj generaciji stvoriti nove. Vrijeme je za Jumanji!

Jedan od najboljih i najvoljenijih filmova za djecu (ali i odrasle) svih vremena vraća se na velika platna i to u potpuno novom ruhu. Film koji je 1995. na svjetskim kino blagajnama utržio preko 260 milijuna dolara, ove godine planira nastaviti u istom stilu jer dolazi s odličnim pojačanjem, glumačkim i produkcijskim.

S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. g. kada nezaboravni Robin Williams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i „neživotinjama“. Prvog Jumanjija prisjetili si i glumci nastavka te otvoreno naglašavaju značaj prvog na novi film i na njih same. Posebno ističu prerano preminulog Robina Williamsa, poznatog po prvom Jumanjiju i mnogim ostalim filmskim ulogama; ali i cijelu Jumanji priču koja ih je još kao djecu začarala. Svjesni toga da je originalni Jumanji mnogima obilježio djetinjstvo, ekipa nastavka htjela je zadržati upravo taj duh filma te da se priča prirodno nastavi na novi Jumanji koji svakako donosi novosti, promjene i nadogradnje, što sadržajne što tehničke naravi.

Ove godine situacija u Jumanjiju je potpuno obrnuta nego što je bio slučaj u prvom nastavku, tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju izvući živu glavu. No i ovaj put u centru radnje je igra i to najposebnija igra na svijetu koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana, a figure su ovog puta u rukama Dwaynea Johnsona, Kevina Harta, Jacka Blacka i Karen Gillan.

Radnja počinje kada četvero običnih srednjoškolaca (kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima, nakon što zaigraju staru video igru koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. U tijelima izabranih avatara moraju preživjeti sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvijek u njoj zatočeni. Zajedničkim snagama i s novim vještinama, moraju završiti i pobijediti igru, što će im zasigurno biti izazov života.

Avanturistički film JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova „Zločesta učiteljica“ i „Snimka seksa“ s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Mixer.hr i Continental Film poklanjaju 5×2 ulaznice za avanturistički hit
JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU za kino po izboru –
Cineplexx City Center one east Zagreb ili Cineplexx City Center one Split.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku JUMANJI, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do ponedjeljka, 01. siječnja 2018., u 17h kada ćemo nasumično izabrati pet dobitnika. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju te će tom prilikom izabrati kino u kojem će pogledati nastavak ovog kultnog filma. Ulaznice su iskoristive do 10.1.2018.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Avanturistički hit JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU

od 28.12. u svim kinima!