“Wonderlustre” u Aquariusu

Skunk-Anansie_manja-1photo-

5. srpnja nas očekuje još jedna ljetna poslastica – koncert britanske grupe Skunk Anansie koji će održati u sklopu promotivne turneje ‘Wonderlustre’ u klubu Aquarius. Dugoočekivani posljednji studijski album “Wonderlustre”  (EarMusic/Menart) izdali su prošle godine i krenuli na također dugoočekivanu turneju, a sada uoči zagrebačkog nastupa 5. srpnja  dolaze ponovno i to s još jednim, novim i bogatijim izdanjem, dvostrukim CD-om,  “Wonderlustre: Tour Edition” .

Melodični dark rock  album oduševio je publiku, a sada već neke nove pjesme izašle su u novom ruhu. Dio materijala CD 2 je nastao za vrijeme turneje po Velikoj Britaniji na kojoj su se publici predstavili u poluakustičnom izdanju.  Kako to zvuči poslušajte na CD 2 nazvanom  Made in Shoreditch.  Uz nove hitove poput My Ugly Boy i You Saved Me ne propustite  pjesme izvedene u akustičnoj verziji još niste imali priliku čuti. Očekuje vas ukupno 18 pjesama!

Popis pjesama Wonderlustre CD:

1. God Loves Only You
2. My Ugly Boy
3. Over The Love
4. Talk Too Much
5. The Sweetest Thing
6. It Doesn’t Matter
7. You’re Too Expensive For Me
8. My Love Will Fall
9. You Saved Me
10. Feeling The Itch
11. Would You?
12. I Will Stay But You Should Leave

Nakon punih osam godina stanke, bend se ponovo okupio i snimio svoj četvrti studijski album ‘Wonderlustre’ koji je izašao krajem 2010. te vratio Skunkovce na stare staze uspjeha. Početkom ove godine bend je krenuo na veliku promotivnu turneju u sklopu koje su najavljeni brojni nastupi na najvećim europskim festivalima, a njihov koncert u Zagrebu jedna je od rijetkih prilika za njihove najveće obožavatelje da pjesme s najnovijeg albuma dožive u intimnom klupskom ozračju.

Prepoznatljivog stila koji obilježava mješavina funka, punka i heavy rocka, Skunk Anansie su jedan od najuzbudljivijih britanskih bendova od kojeg se i ovoga puta očekuje vrhunski nastup nabijen ogromnom količinom neobuzdane energije i žestine.

Cijena ulaznice je 190 kuna, na ulazu kluba na dan koncerta ulaznica je skuplja za 20 kuna. Ulaz je otvoren od 21h, početak koncerta u 22 sata.