YAMMAT KOMBINACIJA u listopadu

yamat

Nakon odlično prihvaćene prošlogodišnje Yammat Kompilacije, koja je u međuvremenu nominirana i za ovogodišnji Porin u kategoriji “najboljeg albuma s raznim izvođačima”, na kojoj je predstavljen cijeli niz novih i mladih izvođača poput Nipplepeople, Das Wegas, Agramsville, Egoclinique i drugih – u Yammat recordsu se punom parom radi na novim pjesmama! Ali i izvođačima.

Ovih dana u eteru Otvorenog radija, kao singl tjedna možete čuti i dugoočekivanu novu pjesmu grupe Yammat – ‘Gura se’.

Već od slijedećeg ponedjeljka 9.5. također na frekvencijama Otvorenog ćete moći premijerno čuti i kako zvuče novi Nipplepeople, u pjesmi ‘Ne volim te’. Nipplepeople već slijedeće subote 14.5., nastupaju kao posebni glazbeni gosti na Noći muzeja u Beogradu.No, tu nije kraj.

Odmah nakon Nipplepeople slijedi i povratnički singl Vande Winter (netom diplomirane glumice) koja se, nakon dulje glazbene pstanke vraća pjevanju. Vanda se kao gošća pojavljuje na projektu Agramsville u pjesmi ‘Sjena’. Glazbeni urednici i DJ-i koji su dosad imali prilike preslušati ‘Sjenu’ tvrde kako se radi o jednoj od najboljih pjesama u cjelokupnoj glazbenoj karijeri Vande Winter.

Proljetni, svibanjski set najavnih singlova YAMMAT KOMBINACIJE, koja će na etiketi YAMMAT RECORDS biti objavljenja tijekom listopada zatvorit će nova stvar zagrebačke grupe Egoclinique – ‘Život nije san’, koji će zvučati vrlo rockerski. Što je za njih, u najmanju ruku – netipično.

Dodamo li svemu ovome i informaciju kako će na YAMMAT KOMBINACIJI biti i nekoliko gostiju iznenađenja, već sada je izvjesno kako se radi o jednom od najzanimljivijih glazbenih izdanja ove godine.