Yello, “Out Of Sight” – Veterani elektronske scene nastavljaju u odličnom ritmu!

Dieter Meier i Boris Blank, nisu se odrekli kvalitetne elektronske glazbe

Yello, fotografija: Universal Music

Švicarski elektronski duo Yello predstavio je novu pjesmu “Out Of Sight“. Sa svojom zanimljivom tematikom i odličnim ritmom, novi singl nezaobilazna je prilikom odabira pjesama za plesni podij.

Dieter Meier i Boris Blank, poznatiji kao članovi elektronske skupine Yello, zagazili su u treću dob, ali nisu se odrekli kvalitetne elektronske glazbe.

Novi singl “Out Of Sight” dolazi nakon što je skupina u lipnju predstavila singl “Waba Duba”. Obje pjesme bit će dio njihovog novog i  to 14. po redu studijskog albuma “Point”, koji će biti objavljen 28. kolovoza.

Okosnicu singla “Out Of Sight” čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a “Yellofier”, koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u glazbu, a upravo je na tome radio Boris Blank prije nekoliko godina, pri čemu su mu pomogli i Jonatan  Liljedahl te Håkan Lidbo.

Skupina Yello osnovana je 1979. godine, a veliki skok u popularnosti doživjeli su 1985. godine s hit singlom “Oh Yeah”. Osim spomenute, njihove pjesme dostizale su visoka mjesta na svjetskim ljestvicama, te su dobivale remiks verzije od imena kao što su The Grid, Moby i Carl Cox, a svoje mjesto često su našle u različitim filmovima i serijama te postavile Švicarsku na svjetsku glazbenu kartu.

Hrvatska publika najnoviji singl može slušati u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim servisima