Yogi Lonich predstavlja singl s prvog albuma kojeg će objaviti u Hrvatskoj

Svjetski priznati gitarist je živio u Los Angelesu 30 godina

(Yogi Lonich / Fotografija: Zvone Ferina)

Gitarist i producent Yogi Lonich objavio je prvi solo singl s novog, nadolazećeg albuma, a radi se o pjesmi “Got You Where I Want You”.

Pjesma najavljuje prvi službeni solo album koji će Yogi objaviti u Hrvatskoj, a kako je sam glazbenik istaknuo, radi se o singlu koji stoji u ladici već godinama te je napokon spreman za objavu.

Hrvatska publika Yogija je imala već priliku poslušati što uživo na njegovim solo koncertima, što kroz suradnje s brojnim hrvatskim glazbenicima. Yogi je živio u Los Angelesu 30 godina, a prije nekoliko godina se preselio u Hrvatsku. Na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi.

Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše “leže” singlovi blažeg blues rock tona. Dok čekamo njegov novi solo album, uživaamo u pjesmi čiju produkciju potpisuje sam glazbenik, a u njegovoj režiji i produkciji je također i cijeli spot. 

(Yogi Lonich / Fotografija: Zvone Ferina)