ZAA & M.O.R.T. – “Ne odustajem”

Zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema Demofestu, ponosni vlasnici nagrada ovog festivala –  uspješni autorski bendovi M.O.R.T. iz Hrvatske i ZAA iz Srbije našli su inspiraciju da snime zajednički singl.

Prvu zajedničku pjesmu pod nazivom “Ne odustajem” predstavili su pratećim video spotom, a u njemu do izražaja dolazi sirova punk rock energija po kojoj je M.O.R.T. poznat, kao i ska elementi grupe ZAA, obogaćenim raskošnim vokalom Sanje Vučić.

I pjesma i spot su snimani u Banjaluci. Pjesma “Ne odustajem” nastala je u čast 10. rođendana Demofesta, a poruka pjesme se potpuno uklapa u viziju i ideju festivala da se treba voditi isključivo kvalitetom i nikada ne odustajati od svojih snova. Spot potpisuje produkcijska kuća Bosonoga iz Banjaluke, a za režiju je bio zadužen Saša Hajduković.

“Prije Demofesta M.O.R.T. je bio na bezglavoj turneji po bespućima bivše države, a nakon što smo pobijedili dobili smo priliku da tu turneju ne zaustavimo nikad. To prijateljstvo između Demofesta i M.O.R.T-a od tada raste iz dana u dan, toliko da smo imali priliku uraditi zajedničku pjesmu sa bendom ZAA za Demofest. Hvala mu na tome”, izjavili su iz M.O.R.T.-a za Bosonogu prilikom predstavljanja singla.