Zabranjeno pušenje vraća se u Zagreb na krilima novog albuma

Posljednji dan studenog, 30.11. u petak, u Boogaloo dolazi najpoznatiji i najdugovječniji ex YU bend Zabranjeno pušenje, a ovom prilikom će promovirati svoj novi, jedanaesti po redu album “Šok i nevjerica”.

Album je snimljen u studiju Plavi film u Zagrebu, a krajem 10. mjeseca bit će dostupan za besplatan download na službenoj web stranici benda www.zabranjeno-pusenje.com. Za hrvatsko tržište, “Šok i nevjericu” objavit će izdavačka kuća Menart.

Pet godina nakon poslijednjeg albuma (Radovi na cesti, 2013.), dečki će se novim, još boljim materijalima, potruditi opravdati veliku pauzu i najavljuju da će uz standardnu postavu benda, gostovati tuzlanska reperica Sassja te majstor sevdalinki Damir Imamović.

“Uvijek postoje nevjerica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko se dobar album može napraviti iako nosi broj 11”, kaže frontmen benda i autor većine pjesama Sejo Sexon.

Zabranjeno pušenje nam u Zagreb dolaze u „uigranoj“ postavi : Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf), Klo (Dejan Orešković), Lana Škrgatić.

Pretprodaja ulaznica kreće 16.10. po cijeni od 80 kn, a na dan koncerta one će biti dostupne po cijeni od 100 kn. Ulaznice se nalaze u prodaji putem sustava Eventim i Entrio, blagajna kluba Boogaloo, u Diry Old Shopu te knjižari Rockmark.