Zadnja epizoda Seasplash aftermovie serijala i potraga za volonterima

seasplash 2016

Seasplash objavljuje peti dio serijala najboljih trenutaka 2015. godine. David Tešić, Seasplashov dokumentarist, ispitao je Modul Osam, Iphaze, Petra Mladenovskog iz Superhiksa, Nucleus Roots i Remi iz Elementala kako se provode tijekom 13. izdanja Seasplasha.

Saznajemo kako festival nema dana, nema noći, ludo je stalno i vruće. Peti dio serijala ujedno je i zadnji, no uskoro možete očekivati cjelokupni Seasplash aftermovie koji objedinjuje svih 5 serijala i neke nove, još neviđene, momente prošlogodišnjeg festivala.

Seasplash festival, kao i svake godine, poziva zainteresirane da se prijave za volontiranje. Kroz volonterstvo u pripremi i realizaciji festivala otvaraju se mnoge mogućnosti kao što je upoznavanje sa produkcijom, aktivno sudjelovanje u programu festivala i kvalitetnijoj realizaciji. Prijave se zaprimaju najkasnije do 03. srpnja 2016. godine. Detaljnije informacije i prijave nalaze se na webu Seasplasha.

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koje, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 7 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona…

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu.

Seasplash2016-001-0600x0857pxPotvrđeni izvođači i soundsystemi:

DON LETTS (Velika Britanija)
ABASSI HI POWER (Velika Britanija, Njemačka)
O.B.F SOUND SYSTEM (Francuska)
KALBATA (Izrael)
WICKED DUB DIVISION & MICHELA GRENA (Italija)
ARIES (Velika Britanija)
DUB INVADERS – High Tone Crew (Francuska)
SEVEN (velika Britanija)
DUBATEERS feat. BROTHER CULTURE (Velika Britanija)
EGOLESS (Hrvatska)
ABOP (Hrvatska)
FILIP MOTOVUNSKI (Hrvatska)
DJ DIAZ (Austrija)
THE MISTY MORNING (Italija)
KALI FAT DUB (Hrvatska)
207 (Hrvatska)
WARRIOR CHARGE SOUNDSYSTEM (Italija)
DIGITRON SOUND SYSTEM (Hrvatska)
BOTZA SOUND SYSTEM (Hrvatska)
BASS MATTERS SOUNDSYSTEM (Hrvatska)
SEASPLASH SOUND SYSTEM (Hrvatska)
MUNCHIES SOUND SYSTEM (Hrvatska)
SASO MANGE SOUNDSYSTEM (Hrvatska)
BARABADUB SOUND SYSTEM (Hrvatska)
SHECO (Hrvatska)
BASS-UL-ULEMA (BiH)
DEGA & PROOVE (Hrvatska)
FLIPZ MC (Velika Britanija)
KULA & LEEKS (Hrvatska)