Zadnji dani za filmsko uživanje na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Najljepše kino na otvorenom

(Naslovna fotografija: Ljetna pozornica Tuškanac / Facebook)

Još samo ovaj tjedan možete uživati u filmskim hitovima u najljepšem kinu na otvorenom – do 8. rujna na Ljetnoj pozornici Tuškanac očekuje vas zadnji val aktualnih filmskih naslova iz programa Prvi red do mora filmova.

Švedsko-danski film ovjenčan nagradom Filmskog festivala u Cannesu „Izvjestan pogled“, Granica, prvi je ovotjedni naslov s repertoara Ljetne pozornice Tuškanac prikazan u utorak, 3. rujna. Filmski program nastavlja se od srijede, 4. rujna do nedjelje, 8. rujna.

Filmovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac prikazuju se od 21 sat. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac, koja se otvara u 19:30 sati (sat i pol prije projekcije). Cijena ulaznice iznosi 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Raspored:

1. Srijeda, 4. rujna

U središtu zbivanja francuskog akcijskog filma Šifra: Vučji zov nalazi se mladić koji radi na nuklearnoj podmornici, a zanimljivo je da ima nevjerojatnu sposobnost identificirati svaki zvuk koji čuje. Njegova preciznost gubi na ugledu kad greškom dovede u opasnost živote cijele posade… Film se prikazuje u srijedu, 4. rujna.

2. Četvrtak, 5. rujna

Film Ono 2017. godine redefinirao je žanr, pomeo kino-blagajne i postao hororac s najvećom zaradom u povijesti. Nastavak ovog hvaljenog horor-hita, Ono: Poglavlje drugo, s Jamesom McAvoyem, Jessicom Chastain i Billom Skarsgardom u glavnim ulogama, pogledajte u četvrtak, 5. rujna.

3. Petak, 6. rujna

Petak, 6. rujna na filmsko platno donosi Navijačice, a riječ je o zabavnoj i emotivnoj komediji o grupi žena (Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Rhea Perlman) koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici i time pokažu da nikada nije kasno da ostvare svoje snove.

 

4. Subota, 7. rujna

Radnja filma Kraljice zločina, koji je na programu u subotu, 7. rujna, odvija se tokom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Manhattana u New Yorku, poznatim pod nazivom Hell´s Kitchen. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor.

5. Nedjelja, 8. rujna

Za kraj ljetne sezone, u nedjelju, 8. rujna, ponovno gledamo Tarantinov hit Bilo jednom u Hollywoodu, o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma odvija se u L.A.-u na vrhuncu hippie Hollywooda.