Zagreb Food Truck Festival “vozi” dalje uz Mangroove, Azil Jazz trio, Kikija Beluhana i Soul Shadows

Prvi Festival na kotačima u svom prvom izdanju oživio je zagrebačko more te u kratkom vremenu postao "must be place"

Zagreb Food Truck Festival oduševio Zagrebčane te najavljuje nastavak druženja na jarunskom jezeru od srijede 8. srpnja do nedjelje 12. srpnja

Prvi Festival na kotačima u svom prvom izdanju oživio je zagrebačko more te u kratkom vremenu postao „must be place“ za sve ljubitelje gastro, glazbene, prirodne i obiteljske atmosfere.

Iz šarenih hipijevskih kamiončića tijekom prvih pet dana Festivala širili su se neodoljivi mirisi slasnih jela vrijednih chefova, ljetni kokteli vrhunskih koktel majstora, craft pive iz točionika uz opuštajuću atmosferu prirodnog hlada sa neodoljivim zalascima sunca. Festival na kotačima je za velike i male, a Jarun se pokazao kao najbolji domaćin svima onima željnih bijega u prirodu izvan gradske vreve. Na mnogobrojne upite i želje posjetitelja o produženju Festivala, organizatori su najavili da Festival ide dalje u novom terminu od 8. srpnja do 12. srpnja.

 Kako je glazba najbolji začin zagrebačkog Food Truck Festivala, novo izdanje Festivala od srijede 8. srpnja do 12. srpnja na pozornicu s kotačima  donose val svježih nastupa Mangroove, Azil Jazz tria, Kiki Beluhana sa bendom i Soul Shadowsa.

Glazbeni program:

  • SRIJEDA 8.7. od 19h – MANGROOVE
  • ČETVRTAK 9.7. od 19h – AZIL JAZZ TRIO
  • PETAK 10.7. od 19h – KIKI BELUHAN & BEND
  • SUBOTA 11.7. od 19h – SPECIJALNI GOST IZNENAĐENJA
  • NEDJELJA 12.7. od 19h – SOUL SHADOWS

Gastro kamiončiči ubrzano slažu nove menu-ije i delicije za sve gastro nomade, a u novom izdanju Food Truck Festivala uz prvu postavu BarbaQ, Apululu, Happy Bike i Munchy pridružuju se još i PIK by Rougemarin Chefs te kamion chefa Davora Matanića koji će ponuditi street food izbor salata, pasta i woka. Novost na Festivalu biti će i koktel exotic bar koji će u ponudi imati šareni izbor ljetnih koktela.

Program za najmlađe, klince i klinceze nastavlja se i u novom izdanju Festivala u suradnji sa Ex-Alto sa bogatim kreativnim radionicama na veselje svih.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-eva , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je:

  • SRIJEDA – ČETVRTAK – PETAK (8-10.7.):  16-00h do ponoći
  • SUBOTA 11.7. – 11h  do ponoći
  • NEDJELJA  12.7. – 11h do ponoći