Zagreb Jazz Portrait – velikani hrvatske jazz scene u Saxu

Zagreb Jazz Portrait jedan je od najpostojanijih jazz sastava u Hrvatskoj s dugim stažem istinskog bezkompromisnog rada i glazbenog izričaja

Poznati jazz kvintet kojeg sačinjavaju velikani hrvatske jazz scene, u srijedu 27. studenog održat će koncert u zagrebačkom Saxu.

Zagreb Jazz Portrait jedan je od najpostojanijih jazz sastava u Hrvatskoj s dugim stažem istinskog bezkompromisnog rada i glazbenog izričaja. Osnovan je davne 1991. godine u Zagrebu. U 28 godina djelovanja Zagreb Jazz Portrait je ostvario mnogobrojne nosače zvuka, mnogo koncertnih i klupskih nastupa, kao i TV snimki te radio emisija uživo. Kvintet izvodi standarde, ali i skladbe svih članova. Uspjeh je postigao upravo zahvaljujući prepoznatljivom originalnom glazbenom izričaju.

Zagreb Jazz Portrait su: Mario Igrec – gitara, Saša Nestorović – sax, Hrvoje Galler – glasovir, Nenad Jura Vrandečić – kontrabas i Borna Šercar – bubnjevi.

Poznati jazz kvintet kojeg sačinjavaju velikani hrvatske jazz scene, u srijedu 27. studenog održat će koncert u zagrebačkom Saxu. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz na koncert je slobodan.