Zagreb postaje bogatiji za novi house program „CARTEL“

cartel hiuse

Nakon vrućeg i plesnog ljeta na obali, vrijeme je za početak klupske sezone na glavnom gradu. Zagreb postaje bogatiji za novi house program „CARTEL“, u The Best Venue Hallu koji će se od rujna do prosinca održavati svake prve subote u mjesecu, a ugostit će svjetsku kremu elektronske scene. Zagreb to upravo i zaslužuje jer je klupska scena snažno obilježje mnogih europskih prijestolnica dok je glazba važan generator turizma.

Uz novi house program, The Best Venue Hall pokreće i još tri nova glazbena programa. Naime, svaka druga i četvrta subota u mjesecu bit će rezervirana za „Slavic playhouse“ tijekom koje će nastupiti najbolji domaći i regionalni izvođači.

„We love sound“ je program koji će ugostiti svjetske techno velikane i održavat će se svake treće subote u mjesecu, a od listopada kreće i „The Best Classic“, program koji će u nešto ranijim vremenskim terminima tijekom tjedna nuditi vrhunsku zabavu.

Program počinje u subotu 3. rujna, kad će u The Best Venue Hallu nastupiti Alex Kenji, Tube and Berger, fenomenalni gitarist Manuel Moore uz pratnju DJ-a i spektakularne plesačice La Fieste. Njihovim nastupom započinje i već spomenuti novi house program – CARTEL.

Niz vrhunskih DJ gostovanja nastavit će se nastupom najpoznatijeg bass dua – Sigme, 1. listopada, nakon kojih u The Best Venue Hall dolazi Sigala i to u subotu 5. studenog. Pokretači programa još uvijek u tajnosti drže ime koje će zapaliti atmosferu u prosincu.

Ulaznice za program Cartel u prodaji su putem sustava Entrio i entrio.hr po cijeni od 30/50 kn u pretprodaji te 40/60 kn na dan nastupa.

tubeberger_alex-kenji