Zagrebački bend Mnogi Drugi objavio je drugi singl pod imenom „Voda“.

Dva mjeseca nakon singla „Slonovi“, Mnogi Drugi izabrali su pjesmu „Voda“ s budućeg albuma kao drugi singl s kojim se predstavljaju publici. Nakon uspješne prošle godine i nastupa na Inmusic Festivalu, Mnogi Drugi otvorili su 2016. godinu velikim koncertom kao predgrupa Drvoredu u Tvornici i singlom „Slonovi“. Nastavljaju dobar niz ulaskom u polufinale banjalučkog Demofesta, najvećeg festivala demo bendova u regiji, na čiji se natječaj prijavilo čak 467 bendova, a u polufinale prošlo tek 34. Krajem srpnja nastupit će na šibenskom Regiusu, a u drugoj polovici kolovoza možete ih uloviti na Hoomstocku.

mnogi drugi„Voda“ je lepršava i pozitivna pjesma, idealna za vruće ljetne dane i plesne noći. Uz magični zvuk mandoline uvijek zanimljivi i duhoviti tekstovi pjevača Martina Mandira još više dolaze do izričaja. Inspiraciju za pjesmu je, kako kaže sam pjevač, dobio kupajući se u kadi. „Kupaonica je za mene jako bitno mjesto za kreativni proces jer sam tamo oslobođen svih distrakcija. Uvijek me fasciniralo kako je omjer vode u ljudskom tijelu podjednak omjeru vode na Zemlji. A ljudi, poput vode, teku kroz život, kroz nas teku i misli, ideje, godine..

Producentski posao i snimanje odradio je uvijek zaposleni Mark Mrakovčić, dok su Mnogi Drugi zaslužni za muziku i tekst. Pjesma „Voda“ drugi je singl pod kućom Croatia Records i najavljuje album prvijenac koji bi trebao izaći krajem godine.