Zagrebački Šank uživo u Sinju

S.A.R.S. Music and beer festival, čije će se 16. izdanje održati od 20. do 22. srpnja na jedinstvenoj lokaciji bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, objavio je danas ime četvrtog glazbenog headlinera. 

Organizatori iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) objavili su kako će na festivalu prvi put zasvirati poznati zagrebački punk rock bend  Šank! 

Jedno od najpopularnijih imena nove struje domaćeg punk rocka, od osnutka 2010. godine postaju najiskreniji glas generacije čiji je specifičan zvuk spoj rock, punk, metal, Oi! i ska utjecaja. U dosadašnjih osam godina postojanja broje već četiri hvaljena albuma koji se na njihovim uvijek prepunim koncertima pjevaju od prvog do zadnjeg stiha. 

Ono što Vas očekuje na ovogodišnjem 16. S.A.R.S. Music and beer festivalu su dobri i raznovrsni bendovi, 40 vrsti craft piva i festivalska atmosfera koja je jedinstvena za Sinj.  

Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po cijeni od samo 85 kuna možete kupiti preko Entrio sustava.