Zaključen line-up prvog Velvet festivala

velvet

Line-up prvog izdanja Velvet festivala napokon je zaključen. Velvet festival održati će se u mjestu Punat na otoku Krku 19. i 20. kolovoza te će nakratko uzdrmati kvarnerski zaljev “morem” dobre glazbe i zabave.

Osim prethodno najavljenih grupa Haiku Garden i Ti te DJ-a Mile Voli Disko, publika će u dva dana festivala moći uživati kako u glazbenom, tako i u kazališnom programu koji će ugostiti predstavu “Stranac” u izvedbi studenata prediplomskog studija “Gluma i mediji”. Festival će ponuditi i bogat popratni sadržaj kao što su raznovrsne radionice, tajni jazz koncert, filmske projekcije, izložba, lounge zona, obilje plaža, mora i sunca.

Lista se glazbenog dijela programa poprilično izdužila, a u konačnici je najavljeno osamnaest izvođača koji će nastupati tijekom dva dana festivala. Neki od njih su: nvmeri, Dr. Smeđi Šećer & Orkestra Pehlin Kings, The Immigrants, The Black Room, Liamere, One Dread, FVLCRVM, phillipe, Funk Guru te Marko Vuković s novim projektom Nikonar. Također, glazbeni će dio festivala biti upotpunjen i party-brodom za čiju će disko atmosferu biti zadužen riječki DJ “Mile Voli Disko”. Brod polazi 20. kolovoza u popodnevnim satima iz centra Punta te vraća goste na lokaciju festivala tik prije početka koncertnog dijela koji će se odvijati na dva stage-a. Broj je ulaznica za party ograničen, a ulaznice je moguće rezervirati na e-mail – rezervacije@velvetfestival.com. Cijena karte uz predočenje festivalske ulaznice iznosi 30 kuna, a bez iste 50 kuna.

Festivalske je ulaznice moguće kupiti online putem sustava Entrio.hr i u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) po iznimno pristupačnoj cijeni od 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan festivala. Važno je istaknuti da je program prvoga dana (19. kolovoza) besplatan te će se odvijati u centru Punta. Drugoga dana, 20. kolovoza, festival će se odvijati u uvali nedaleko centra zvanoj “Punta de Bij”.

650