Zatvaranje Revije studentskog filma uz Destatus i Phaneron

phaneron-profil

Zatvaranje Revije studentskog filma u subotu (29.10) obilježit će koncert u zagrebačkom Klub.-u. Dva domaća rock benda Destatus i Phaneron ispremiješati će grunge, blues i pop u alternativni čušpajz autorskih pjesma

destatus-profilNa repertoaru će se naći i pokoji hit nekih od najvećih stranih i domaćih glazbenih uzora kao što su Alice In Chains, Foo Fighters, Black Rebel Motorcycle Club, Raconteurs, Psihomodo pop, Majke i Laufer.

Destatus je mladi bend kojem ne fali iskustva. Članovi ove skupine broje već mnoge svirke u različitim bendovima unazad deset godina. U naredno vrijeme predviđena je objava debitantskog albuma s autorskim pjesmama na hrvatskome jeziku. Također, Destatus se sprema objaviti album s obradama čije ćete prve izvedbe uživo imati priliku čuti upravo u Klubu.

Elektro-akustični rock bend Phaneron nastao je krajem 2013. godine kao projekt dvojice prijatelja, Nikole Lugovića i Stefana Nožice. Nakon par mjeseci probi i sviranja, napravili su dovoljno materijala za prvi EP na engleskom jeziku nazvan „Memories“. Bend je trenutno u daljnjem procesu razvijanja zvuka kroz različite glazbene žanrove i elemente, a isto tako rade na novim materijalima za nadolazeći studijski EP. Treba napomenuti da na svim sadašnjim koncertima prezentiraju svoj autorski rad na hrvatskom jeziku.

Upad je besplatan, a nakon svirke, do fajrunta će vas na glazbeno putovanje odvesti DJ Akovo.

Event možete pratiti OVDJE.