Zdenka Kovačiček i Remi opjevale žensku snagu, samostalnost i samouvjerenost

Zdenka i Remi u novom su spotu okružene fotografijama moćnih žena koje su mijenjale povijest

Pjesma “Pozitivan primjerak” u radijski eter i u bespuća društvenih mreža puštena je  još sredinom travnja i zabilježila je lijep prijem na glazbenim top listama diljem zemlje. Ovaj tjedan nam je stigao i video spot. Zdenka i Remi okružene fotografijama moćnih žena koje su mijenjale povijest pjevaju o ženskoj snazi, samopoštovanju i samouvjerenosti. U spotu gledamo žene iz dvije različite generacije koje dijele mišljenje o viđenju odnosa između muškarca i žene.

Scenografija u video spotu zapravo pripada dijelu scenografije kazališne predstave Branka Brezoveca “Posljednja noć”.

Video je režirao Marko Milovac, a tekst su udruženim snagama potpisale Mirela Remi Priselac i Danijela Borovnjak na što se nadovezala Zdenka Kovačiček riječima:

“Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu se rodila poznavajući njezin rad. Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu “Pozitivan primjerak”! Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni. Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da budu provokativni, do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh… Ipak želim da se publika dobro zabavi…”, otkrila je Zdenka.

Zdenka Kovačiček je još u prosincu prošle godine izbacila singl “Jutarnja frka” i time najavila izlazak novog albuma koji će objaviti izdavačka kuća Dancing Bear.