Zele & Tony Martin – “Missing You”

Zele, osnivač i mastermind grupe Divlje Jagode, nakon uspjeha s prvim singlom s istoimenog albuma “Internal Waves of Love”, u petak je predstavio spot za pjesmu “Missing You”, drugi singl s ovog spektakularnog albuma.

Na novom singlu se kao poseban gost pojavljuje poznati britanski pjevač Tony Martin, koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv vokalni i autorski trag. Video za tu pjesmu snimljen je na nezaboravnim lokacijama Londona i Zagreba. Vizualnu priču pjesme “Missing You” osmislio je i snimio Dario Godič iz Cinematix studija. Za potrebe snimanja ekipa je iz Zagreba otputovala u London te spojila najupečatljivije lokacije dvije prijestolnice.

Dugoočekivani solo album “Internal Waves of Love” Zeleta Lipovače u prvim danima nakon objavljivanja skupio je zavidan broj pozitivnih kritika i reakcija. Za potrebe novog albuma Zele je okupio vrhunsku svjetsku ekipu i dvije godine radio na relaciji London – Gothenburg – Zagreb. Nakon višemjesečnog snimanja u poznatom studiju Šišmiš, album seli iz Zagreba u Švedsku, gdje legendarni gitarist grupe King Diamond i glazbeni producent Andy LaRocque u svom svjetski poznatom studiju “Sonic Train” radi miks i mastering albuma. Omot novog albuma i fotografije potpisuje Igor CC Kelčec.

Zele je osebujni i unikatni umjetnik, gitarist, skladatelj i producent, koji je Istoku približio Zapad, a Zapadu donio duh istočne mistike i balkanskog šarma, te je svojom glazbom otvorio mnoga vrata na koja su drugi bezuspješno kucali. Danas, nakon više od 35 godina karijere s Divljim Jagodama i preko 3 000 000 prodanih nosača zvuka, iza sebe ima golemi glazbeni opus; više od 1500 odsviranih koncerata i 27 snimljenih albuma, te veliku listu glazbenika i izvođača za koje je također stvarao.