ZKM nakon dvomjesečne stanke ponovo otvara svoja vrata

Zbog održavanja sigurnosnog razmaka, broj mjesta u dvorani je ograničen i smanjen.

 
Hoćeš li doći?
 
Dragi naši gledatelji, veseli nas da vas možemo obavijestiti kako nakon dvomjesečne stanke Zagrebačko kazalište mladih od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava. – obratili su se iz ZKM-a s dobrim vijestima.
 
Očekujte najgledanije predstave za koje se uvijek traži karta više, kao što su: H.E.J.T.E.R.IHuddersfieldDobro je dok umiremo po reduEichmann u Jeruzalemu.
 

Kazališta su osobito pogođena pandemijom. Za vrijeme trajanja karantene, ZKM je, kao i brojna druga kazališta u zemlji, ustupio veliki broj svojih najboljih predstava, uključujući repertoarne hitove poput Črne mati zemle, na besplatno online gledanje. , a vezan uz trenutačnu situaciju ZKM ističe:

– Ovoga puta od svoje publike trebamo pomoć da lakše prebrodimo neizvjesnost. Stoga nažalost za izvedbe do kraja sezone ne vrijede uobičajeni studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete. 

 
Cijene ulaznica su 70 kuna (za predstave u dvorani Istra:  H.EJ.T.E.R.I, Huddersfiled, Eichmann u Jeruzalemu) i 60 kuna (za predstavu u dvorani Polanec: Dobro je dok umiremo po redu). Ulaznice se mogu rezervirati i kupiti online na webu ZKM-a, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10-20, subotom od 10-14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave.
 
– U ZKM-u provodimno preporučene epidemiološke mjere kako biste se u svome kazalištu mogli i dalje osjećati sigurno i opušteno. Zbog održavanja sigurnosnog razmaka, broj mjesta u dvorani je ograničen i smanjen. Zato je važno da na vrijeme rezervirate svoja mjesta te vas molimo da u dvorani držite propisani razmak koji smo osigurali. – poručili su iz ZKM-a u službenoj objavi
 
Detaljni raspored izvedbi potražite ovdje