Zlatan Ćehić Ćeha (ex Divlje jagode) u ljeto unosi šapat proljeća

Prekrasna rock balada ipak nije vezana uz proljeće nego uz ljubav i snagu te iste ljubavi

Tko je rekao da se u ljetnim danima trebaju obljavljivati samo ljetne pjesme? Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji basist legendarnih Divljih jagoda, pobija to pravilo i predstavlja svoj solo singl Šapat proljeća. No, ova prekrasna rock balada ipak nije vezana uz proljeće nego uz ljubav i snagu te iste ljubavi.

S obzirom na to da je Ćeha ostavio dubok trag u Divljim jagodama i stvorio neraskidiva prijateljstva za glazbu i tekst potražio je pomoć također član Jagoda, Tonija Jankovića, dok je Ćeha s Dragomirom Herendićem Dragiannijem radio na aranžmanu i produkciji.

Popratni lyric video radila je ekipa CroRec Digitala:

Zlatan Ćehić Ćeha bio je član grupe Top zajedno s Mladenom Vojičićom Tifom prije nego što se pridružio Divljim jagodama i snimio s njima pet studijskih albuma, a bio je i pjevač benda na albumu Labude kad rata ne bude iz 1993. godine. Tijekom karijere bio je i u grupi 3X, ali i sudjelovao na albumima brojnih drugih izvođača. Sada se publici predstavlja i u solo varijenti, a rock baladom Šapat proljeća sigurno će doći do publike, one koja ga je slušala dok je još bio u Jagodama, tako i one nove koju će privući ovaj klasični rock zvuk.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Divlje jagode nemaju ništa protiv nove verzije žestoke pjesme iz 1979. godine!