ZORAN MIŠIĆ snimio Božićni duet sa NATASHOM BEDINGFIELD

clip_image001[5]Iako je ova vesela božićna pjesma već zasigurno svima dobro poznata s obzirom da se radi o službenom božićnom songu Coca-Cole, od ponedjeljka, 05.12. na svim hrvatskim radio postajama imati ćete priliku čuti hrvatsko-englesku verziju u izvedbi svjetski poznate Natashe Bedingfield i našega Zokija.

U ovo predblagdansko vrijeme, kada sve vrvi mnoštvom prigodnih pjesama, ‘Shake Up The Happiness’ puna je radosti i donosi nam pravu božićnu uzbuđenost… Kada se prvim ukrasima uređuju kuće i parkovi ili razmišlja o tome što pokloniti dragim osobama, daje nam jasnu poruku:  ‘širimo radost i činimo dobro’!

”Shake it up, shake up the happiness…

..raduj se, hajde pokreni se, jer blagdani dolaze…”

…stihovi su koji će vas zaraziti već na prvo slušanje, a ako tome dodamo prekrasan Natashin vokal i Zokijev rockerski, osvajanje je zajamčeno!

Pjesmu potpisuju Patrick Monahan i Butch Walker koji je ujedno i producent, a prepjev teksta na hrvatski napravio je Ante Pecotić. U originalu, pjesmu izvodi grupa Train.

clip_image001

Natasha Bedingfield, popularna britanska pop pjevačica, započela je svoj uspon na top listama 2004. godine prvim albumom Unwritten s kojeg su se izdvojila dva hit singla ‘These Words’ i ‘Unwritten’ koji je 2006. postao najizvođenija pjesma na američkim pop radio postajama i donio joj prvu nominaciju za Grammy u kategoriji za Najbolju žensku pop vokalnu izvedbu. 2008. slijedili su ‘Love Like This’ i ‘Pocketful of Sunshine’, hit singl sa istoimenog, drugog po redu, albuma. Sa zadnjeg albuma Strip Me, publiku je osvojio zarazni hit ‘Weightless’.

Svojim odličnim vokalnim sposobnostima i karizmom koji se ističu u svakom njegovom nastupu, Zoran Mišić je odabran za lokalnog izvođača ovog popularnog Božićnog songa, te je i Natasha jako zadovoljna ‘hrvatskom’ verzijom pjesme. Cijela suradnja samo je još jedan dokaz da Zoki ima velikih izgleda da ostvari uspješnu i dugoročnu glazbenu karijeru, jer osim odličnih recenzija koje je ostvario njegov debi album Strah od nepoznatog, njegova kvaliteta prepoznata je i van granica naše zemlje.