Zoster novim spotom najavili “Najgori” album

"Kuda idu svi ti ljudi"

 
Pet godina nakon izlaska albuma Srce uzavrelo grupa Zoster novim singlom Kuda idu svi ti ljudi najavila je novi album Najgori te su potpisali ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom.
 
Glazbu i tekst singla objavljenog u ožujku potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo i Mario KnezovićSjajan spot nastao je u režiji Miodraga Cicovića (frontmen Straight Mickey and the Boyz) i direktora fotografije Vuka Papića, a sniman je na lokacijama Ortiješ, Goranci, Bile, Čapljina i u restoranu Romanca u Mostaru – hercegovačka golet, omča oko vrata i pitanje kuda idu svi ti ljudi.
 

Drago nam je da smo dio ove velike izdavačke kuće i da smo potpisali ugovor. Mislim da će to biti super suradnja. Album planiramo objaviti sljedeće godine, na njemu će se naći deset pjesama i zove se Najgori. Ne bih ulazio u detalje oko albuma, ali ću reći da je glavni protagonist Tadija te da će se on provlačiti kroz sve pjesme“, izjavio je frontmen Zostera Mario Knezović te se nadovezao: “Kuda idu svi ti ljudi prvi je singl s albuma, pjesma koja će ga ujedno i otvoriti i uvesti vas u priču koja će tek biti otkrivena i jasna kad album bude objavljen u cijelosti.” 

Dok čekamo Najgori grupe Zoster singl po singl ćemo se uvoditi u album koji će označiti kraj jedne i početak druge epohe 20 godina grupe Zoster, ili kako bi oni rekli “Vaše grupe Zoster“.
  
Album Najgori sniman je u Muzičkom centaru Pavarotti Mostar i u studiju Baraka u Mostaru pod producentskom palicom Adisa Sirbubala i Gorana Rebca, trenutno je u postprodukciji i svjetlo dana ugledat će 2021. godine. U pripremi je i spot za sljedeći singl koji će biti objavljen početkom kolovoza.
 
***
Iz Mixerove arhive: 
 

Mario Knezović (Zoster): “Iako sam Mario, prije nisam mario. Sad marim”