Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Novo u svijetu ljepote: DermaClear je uređaj za besprijekorno čistu kožu i njegu lica

Trenutni i trajniji rezultati razlog su zašto DermaClear uzburkava beauty scenu. Jedna od najvećih prednosti je što efekti zaglađivanja nisu samo trenutni nego i dugoročni

Ispravno čišćenje lica ključ je do lijepe, zdrave i blistave kože! Kada je koža temeljito očišćena, postaje puno receptivnija za serume i kreme. Međutim, svakodnevna kućna njega često nije dovoljna za potpuno uklanjanje svih nečistoća, mitesera i mrtvih stanica, što čini stručne tretmane čišćenja lica neophodnima. Piling, dubinsko čišćenje i hidratacija su ključni za postizanje čistog tena i zdravog sjaja, a svi ovi tretmani dolaze zajedno u DermaClear tretmanu.



DermaClear nije običan tretman za njegu kože – to je bezbolno transformacijsko iskustvo koje spaja naprednu tehnologiju s dubokim razumijevanjem zdravlja kože. Ovim tretmanom na principu hidrodermoabrazije postiže se dubinsko čišćenje i smanjenje pora, što nadmašuje rezultate klasičnog čišćenja.

Efekt je usporediv s blistavom kožom Hailey Bieber

Ovaj uređaj nudi sveobuhvatno rješenje za razne probleme kože te djeluje na akne i
hiperpigmentacije, oporavlja umornu kožu i uklanja znakove starenja. Trenutni i trajniji rezultati razlog su zašto DermaClear uzburkava beauty scenu. Jedna od najvećih prednosti je što efekti zaglađivanja nisu samo trenutni nego i dugoročni. Vidljiva poboljšanja vidljiva su već nakon prvog tretmana, nakon čega koža izgleda čišća, mlađa i sjajnija.

Idealan je za osobe s problemima kao što su:

  • Akne i masna koža
  •  Suha i dehidrirana koža
  • Fine linije i bore
  • Neujednačen ton kože i tekstura
  • Proširene pore

Zašto odabrati DermaClear?

Alma DermaClear uređaj dolazi od iznimno učinkovite izraelske tvrtke Alma Quattro, koja pruža sigurnost u smislu vrhunskih uređaja i rezultata. Postizanje blistave, besprijekorne kože univerzalna je želja, a u potrazi za savršenim tenom, DermaClear tretmani su se pokazali kao revolucionarni. Izuzetno je fleksibilan i prilagodljiv svim tipovima kože. Omogućuje kombinaciju triju ključnih usluga u jednom tretmanu – eksfolijaciju, čišćenje i dubinsku hidrataciju ili modularno prilagođavanje prema specifičnim potrebama kože.

Osim što rješava više problema kože u jednom tretmanu, štedi od gnjavaže s višestrukim
proizvodima i rutinama. Istovremeno, nudi konkurentne prednosti i kad je riječ o cijeni. Cjenovni raspon tretmana kreće se tako od 130 do 160 eura. Nije samo važno što se radi, već i tko to radi. Stručni tim u estetskom centru Nevia stoga od prvog dana njeguje koncept posvećenosti i dugoročnog praćenja klijenata i rezultata. Tretman su među
prvima isprobale i uvjerile se u njegov efekt Dajana Pajkić, Lidija Lešić i Dora Martinović. ‘DermaClear tretman odmah čini moju kožu čistom, hidratiziranom i osvježenom. Posebno me oduševljava to što su rezultati trenutni. Moja osjetljiva koža je hidratizirana i nahranjena, a osjećaj mekoće nakon tretmana je savršen… Veselim se svakom novom tretmanu’, izjavila je Lidija Lešić.

Fotografije: Sanja Jagatić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime