Srijeda, 25 rujna, 2024

Kritika pjesme by Anđelo Jurkas: Sajsi MC: Fux Deluxe

Sajsi MC tokom cijele karijere fura rolu opake jezičine i ženturače sa stavom kojim čini muškarce i muškarčine oko sebe manjima od makova zrna, dajući im jednaki minimalistički kontekst

Beogradski reperski next gen Bičarka Na Travi u verzijama Sajci MC i Mimi Mercedes nastavlja putešestvije proširenjem svoje reperske avanture na sve istaknutije dealanje s electro dance beatovima. I to zvuči vipe nego korektno i zabavno. 
 
Na tragu re-evolucije kojom su im braća po oružju sa slavonske strane Krankšvester proširili reperski beat idiom na electro baze i što je putem silovanja Dizajnerice i Gršeta postalo nr.1 hnca-hnca trendom post-gaberovske faze, producent A.N.D.R im kopča minimalističke beat patterne koji u high tempu apsolutno odgovaraju Sajsičinom nabrajanju.
 
Sajsi MC tokom cijele karijere fura rolu opake jezičine i ženturače sa stavom kojim čini muškarce i muškarčine oko sebe manjima od makova zrna, dajući im jednaki minimalistički kontekst. Putting em in the places, rekli bi anatomski precizni dancefloor Englezi. Asocijacije na kurvinske karaktere i poziciju Alfa domine koja rabi mužjake kao poslugu za zadovoljavanje njenih vampirsko libidoznih želja teško da su mogle dobiti limitiranije izdanje, uz koje i dalje pomičete bokove i plešete izvijajući prstima u klubu. 
 

Ocjena: 7.5/10 

Naslovna fotografija: Screenshot YouTube 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime