Utorak, 15 listopada, 2024

Vratio se renomirani brand Ted Baker – ovaj put u Designer Outlet Croatia

U novootvorenoj modnoj oazi prilikom kupovine možete ostvariti dodatnih -20% popusta na već snižene outlet cijene i na cjelokupan asortiman, do 26. ožujka

Ted Baker je već desetljećima simbol za eleganciju, luksuz i istančani modni ukus. Ovog proljeća predstavlja muški i ženski asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka – na novootvorenoj adresi u Designer Outletu Croatia.



Lepršave haljine, košulje, kombinezone i balonere u pastelnim bojama obogaćene cvjetnim uzorcima obožavat će sve ljubiteljice mode i trendova. Ted Baker muškarac nosi klasične odjevne predmete poput košulja, sakoa i polo majica, koje su ovog puta osvježene razigranim bojama i šarmantnim uzorcima za prave proljetne outfite.

Svaki styling, bilo da se radi o ženama ili muškarcima, izgledat će savršeno ako mu dodate dobre cipele ili tenisice i naravno, jedan od omiljenih modnih dodataka ikad – torbe. Kada govorimo o obući, ultimativni hit su tenisice kao spoj modernog i udobnog, a mogu se nositi u svakodnevnim kombinacijama. Ako želite privući poglede gdje god se pojavili birajte Ted Baker salonke i sandale sa zanimljivim detaljima, koji će dati tračak glamura vašem cjelokupnom looku.

U novootvorenoj modnoj oazi prilikom kupovine možete ostvariti dodatnih -20% popusta na već snižene outlet cijene i na cjelokupan asortiman, do 26. ožujka.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime