Utorak, 26 ožujka, 2024

Bralette i boxer hlačice: Ultimativna ljetna uniforma it djevojaka!

Naravno, umjesto bralette grudnjaka, uvijek možete nositi kupaći kostim i boxer hlačice odjenuti za povratak do smještaja ili ručak u restoranu. Boxer hlačice, također, uvijek možete kombinirati i navečer uz top, dobre štikle i crveni ruž

Zaboravite kaftane i pare suknje, bralette grudnjak i boxer hlačice, odjeća u kojoj inače volimo spavati tijekom ljeta, ove je godine u glavnoj ulozi. Iako više otkriva nego što pokriva, volimo bezbrižnost i opuštenost koji ovaj trend nosi sa sobom. Daje seksi izgled uz dozu opuštenosti, slobode i uživanja.



Spremate se odlazak na more? Ovo je kombinacija u kojoj vam nikada neće biti vruće, a ako prebacite šarenu košulju preko kompleta, izgledati ćete cool i opušteno. Naravno, umjesto bralette grudnjaka, uvijek možete nositi kupaći kostim i boxer hlačice odjenuti za povratak do smještaja ili ručak u restoranu. Boxer hlačice, također, uvijek možete kombinirati i navečer uz top, dobre štikle i crveni ruž, naravno.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Naša inspiracija za ovu cool kombinaciju

Inspirirajte se Bellom Hadid, koja se sunčala u Pradinoj plavoj kombinaciji. Ok, možda nemamo Bellino tijelo, ali možemo biti cool koliko i ona, barem kada je odjeća u pitanju.

Ovaj look ne mora biti rezerviran samo za plažu, već slobodno u njemu prošećite gradom. Emily Ratajkowski spakirala je bijele kratke hlačice, bralette i košulju za nedavno putovanje u Firencu, gdje je uživala u obilasku. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Potražite verzije od najlona, pamuka/poplina, svile ili satena i držite se silueta koje su opuštene i široke. Uvijek boxer hlačice možete kombinirati i s ostalim gornjim dijelovima, a preko braletta prebacite majicu, haljinu ili košulju. Naravno, u ovoj kombinaciji možete i spavati, sigurno će vam biti opuštajuće i ugodno. Donosimo naše omiljene modele iz aktualne ponude:

Naslovna fotografija: bebebydunja

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime