Ponedjeljak, 14 listopada, 2024

Answear.LAB Sisterhood Treasure: Od vječne elegancije do modernog romantizma

Answear.LAB u kolekciji predstavlja minimalističke i moderne forme s elementima skandinavskog stila, koji su istodobno ženstveni i romantični

U novoj limitiranoj kolekciji Sisterhood Treasure, Answear.LAB, osobni brend online trgovine Answear, otkriva nevjerojatnu ljepotu sestrinstva. Fokusirajući se na izražavanje osjećaja povezanosti i podrške među ženama, brend naglašava važnost veza koje proizlaze ne samo iz obiteljskih veza, već i iz prijateljstava i sličnih iskustava.



Amarilis, cvijet koji simbolizira ženski ponos, odlučnost i ljepotu, predstavlja simbol sestrinstva. Answear.LAB je već ranije istaknuo ključne teme važne za žene, uključujući i poznate ličnosti koje služe kao inspiracija drugima. Nepokolebljive vrijednosti brenda uključuju jednakost, empatiju, prihvaćanje raznolikosti i uzajamno poštovanje.

Kolekcija koja je ženstvena i inspirativna 

‘Želimo da se žene osjećaju snažno i lijepo noseći Answear.LAB komade, a istovremeno ih potičemo da grade zajedničke odnose temeljene na povjerenju i razumijevanju’, izjavila je Sandra Gašparić, country managerica za Answear u Hrvatskoj i Sloveniji.

Kolekcija Sisterhood Treasure pruža svim ženama modnu interpretaciju najnovijih trendova i inspirativnu viziju snažnog sestrinstva. Od vječne elegancije do modernog romantizma, žene u ovoj kolekciji ističu se ne samo izražajnim stilom, već i snagom koja proizlazi iz osjećaja povezanosti s grupom žena koje podržavaju jedna drugu.

‘Kolekcija predstavlja minimalističke i moderne forme s elementima skandinavskog stila, koji su istovremeno ženstveni i romantični. Bež i siva boja kombinirane su s odvažnom crvenom. Neutralne i bijele nijanse, povezane s dolaskom proljeća, odražavaju raznolikost i dubinu ženstvenosti’, rekla je Sylwia Jaskulska, glavna dizajnerica Answear.LABa.

Cvjetni i geometrijski motivi obogaćuju estetiku Answear.LAB kolekcije, dok se strukture i teksture materijala poput šifona, resa i 3D cvjetova ističu svojom neodoljivom teksturiranom privlačnošću. Answear.LAB prvi put u svojoj povijesti predstavlja kolekciju ručno izrađenog nakita, pri čemu simbolika tri ključna prirodna kamena odražava srž kolekcije. Crni turmalin simbolizira snagu i zaštitu, crveni granat predstavlja hrabrost i nadu, dok gorski kristal jača i stabilizira energiju.

Fotografije: Press 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime