Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Senzualna jesenska Yamamay kolekcija slavi Haute Couture modni stil iz devedesetih

Talijanski brend Yamamay izabrao je Claru Soccini, talijansku kantautoricu i glumicu, za ambasadoricu svoje nove jesenske kolekcije za 2024. godinu

Clara će predstaviti neke od najikoničnijih komada iz kolekcije, koja uključuje donje rublje i bodije. Kampanju pod nazivom ‘Intimni razgovori’ fotografirao je poznati talijanski fotograf Giampaolo Sgura. Na slikama, Clara nosi kolekciju kojom Yamamay odaje počast Haute Couture modi iz 1990-ih prepoznatljivoj po stilovima koje su popularizirali najpoznatiji supermodeli tog doba. 



 

Must have

‘Kolekcija bodija’ sadrži pet glamuroznih i svestranih komada za dodir elegancije i senzualnosti. U ponudi su četiri različita stila bodija, koji se mogu kombinirati s dugim ili kratkim satenskim hlačama, kao i s trapericama. Osim toga, tu je i dugi, pripijeni kombinezon od tehničke interlock tkanine.

Elaine

Čipka, til i križni detalji stvaraju neodoljivo senzualan efekt. Serija uključuje grudnjak balconette s odvojivim detaljem oko vrata, push-up grudnjak s mekim košaricama, dekonstruirani trokutasti grudnjak, brazilske gaćice i tange. U ponudi su i visokostrukirani
bodi brazilskog kroja, top od čipke i viskoznog satena uz culotte gaćice od čipke, te čipkasti kimono s satenskim remenom i bolero.

Aurea

Serija se ističe laganim cvjetnim lurex vezom, ukrašena detaljima u kontrastnom ružičastom zlatu. U neutralnim nijansama koje ističu prirodnu ljepotu tena, kolekcija uključuje nepostavljeni grudnjak balconette za prirodnu potporu, bralette idealan za ispod jakne i push-up grudnjak. Upotpunjuju je brazilske gaćice i tange.

 

Leopard

Kolekcija inspirirana životinjskim printom od čipke, s unikatnim i neodoljivo seksi uzorcima.

Moonlight

Elegantna i profinjena kolekcija od čipke s kontrastnim makro cvjetovima. Komadi u boji badema pružaju dojam svježine i vitalnosti. Detalji poput odgovarajućih gumba dodatno naglašavaju sofisticiranost odjeće.

Hazard

Jedna od najsenzualnijih serija u jesenskoj kolekciji, dolazi u bogatoj ametist boji. Odjevni komadi obogaćeni su cvjetnim, laganim i prozirnim volanima, dok zlatni heksagonalni detalji daju završni sjaj. Serija uključuje carioca grudnjak, lagano podstavljeni bodi, halter balconette grudnjak, push-up grudnjak, brazilske gaćice i tange.

‘Moja prva suradnja s Yamamayem dogodila se prije nekoliko godina, u mojim ranim manekenskim danima, kada sam tek počela objavljivati prve pjesme, koje sam tada zvala
‘izljevi’. Zahvalna sam što su vjerovali u mene svih ovih godina i veliko mi je zadovoljstvo
ponovno surađivati s brendom sada kad smo oboje sazreli. Ponosna sam što sam sudjelovala u ovoj kampanji koja odražava neke od vrijednosti koje i sama nastojim živjeti
svaki dan: stil koji je glamurozan, ali prirodan i uvijek otmjen’, istaknula je Clara Soccini,
zvijezda senzualne kampanje.

‘Clara je talentirana i iznimno ženstvena mlada žena s prirodnom senzualnošću, zbog čega
ju je Yamamay odabrao za zaštitno lice naše jesenske kampanje 2024. godine’, izjavio je Gianluigi
Cimmino, izvršni direktor Yamamaya.

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime