Utorak, 24 rujna, 2024

Brend Juno donosi novu kolekciju nakita koja odiše jednostavnošću i elegancijom

Juno BASIC kolekcija za jesen / zimu 2025. je i ovoga puta napravljena u srebru i u pozlati, uz bisere i poludrago kamenje

Juno, brend nakita koji je pokrenula Anita Dujić Broadfoot, od 2016. godine osvaja obožavatelje elegantnog i suptilnog dizajna. Vjeran bezvremenskoj klasici i filozofiji ‘manje je više’, Juno nakit zrači jednostavnošću koja uklanjanjem suvišnih detalja omogućuje fokus na pravu suštinu.



Poštujući prepoznatljivu estetiku klasike s pomakom koja je nosiva u svakoj prilici i jednostavna za stiliziranje, Juno ipak svakom kolekcijom donosi i nešto novo.

‘Godinama se slatkovodni biseri provlače kroz naše kolekcije, pa smo ih zadržali i u ovoj sezoni i to u više varijanti i oblika. Ono sto je novitet je žad kojeg smo prvi put koristili i pretočili ga u ogrlicu u kojoj smo se poigrali veličinama i omjerima’, otkrili su iz Juno brenda. Žad, poludragi kamen zbog svojih je harmoničnih osobina cijenjen kao kamen mira i ljubavi, a simbolizira nebo, zemlju i čovjeka.

Juno BASIC kolekcija za jesen / zimu 2025. je i ovoga puta napravljena u srebru i u pozlati, uz bisere i poludrago kamenje. Uskoro stižu i noviteti u Juno CHI liniji izrađenoj od materijala kao sto su zlato, dijamanti i drago kamenje, a svaki komad se izrađuje ručno s velikom pažnjom na detalje.

Fotografije: RR Vizual i Rajna Raguž

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime