Utorak, 24 rujna, 2024

Košarkaški stil je opet IN: Nova SHAQ kolekcija dostupna je i u Hrvatskoj!

Kao posebna poslastica, Shaquille O'Neal je posjetio Poljsku u sklopu kampanje 'Hej, ovo je SHAQ', osobno predstavljajući kampanju i novu ponudu u suradnji s CCC-om

Košarka nije samo sport – ona predstavlja životni stil koji objedinjuje energiju, strast i dinamiku. Kroz godine, košarka nije ostavila trag samo na terenu, već i u svijetu mode. Košarkaški stil odavno je nadmašio granice sportskih dvorana, postavši inspiracija za urbane modne trendove koji spajaju sportski duh s modernom estetikom. Sada je pravo vrijeme za novu dozu energije iz košarkaškog svijeta, jer CCC donosi kolekciju koja će podići vaš stil na višu razinu.



Originalan dizajn, jedinstven stil i sportski duh – sve to možete pronaći u novoj SHAQ kolekciji. Kao posebna poslastica, Shaquille O’Neal je posjetio Poljsku u sklopu kampanje ‘Hej, ovo je SHAQ’, osobno predstavljajući kampanju i novu ponudu u suradnji s CCC-om.

Novu SHAQ kolekciju karakterizira dinamičan dizajn koji se ističe, kako na gradskim ulicama, tako i na terenu. U kolekciji se nalaze modeli savršeni za ljubitelje fizičkih aktivnosti, ali i za one koji traže jedinstvene dodatke za svakodnevni izgled. Među novitetima dominiraju modeli SHAQNOTIX, SHAQNOTIZE i SPIN MOVE, a svaki je od njih kreiran s posebnom pažnjom te u košarkaškom duhu.

Hrabar dizajn i boje koje osvajaju streetstyle

SHAQNOTIX dolazi u tri boje: bijela sa zelenim akcentima, crna s intenzivnom crvenom i lavanda oživljena žutim i crnim detaljima. SHAQNOTIZE je dostupan u bijeloj s plavim elementima i jakim crnim akcentima, te crno-crvenoj kombinaciji. Ove hrabre boje osigurat će da ne prođete nezamijećeno. Kolekciju upotpunjuju modeli SPIN MOVE – klasičan dizajn savršen za ležerne, svakodnevne kombinacije.

 

No, to nije sve! U najnovijoj SHAQ kolekciji u možete pronaći i funkcionalne torbe i ruksake u sportskim, ali opet stiliziranim nijansama: crnoj, sivoj, crvenoj te u boji trešnje. Danas, kombinacija košarkaške funkcionalnosti i upečatljivog dizajna postaje nezaobilazan dio svakodnevnog stila, pružajući udobnost i praktičnost, ali i priliku za izražavanje jedinstvenosti. Zato ćete s ovim dodacima jedva čekati svoj trening, a nakon njega savršeno će upotpuniti baš svaki streetstyle look – posebno ako se odlučite za energičnu crvenu boja, koja simbolizira dinamizam i volju za akcijom, naglašavajući vašu snagu prilikom svakog koraka.

 

Fotografije: Press 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime