Utorak, 15 listopada, 2024

MIXER ROOM PODCAST: Vjeran Mišurac, turistički vodič na Islandu i frontmen benda Zinedin Zidan

Vjeran Mišurac s nama je podijelio mnoge zanimljivosti iz perspektive života na Islandu, posebno iz pozicije iseljenika koji se ne planira vratiti u Hrvatsku

U novom video intervjuu imali smo priliku razgovarati s Vjeranom Mišurcem, bivšim hrvatskim TV novinarom, koji je s obitelji prije šest godina odselio na Island. Vjeran nije stao samo na novinarstvu – on je i frontmen sarkastične reggae pop grupe Zinedin Zidan, koja je nakon duge pauze ponovno aktivna na glazbenoj sceni.
 
Njihov hit ‘Pantagana’ ostao je u sjećanju, a ove godine bend je podsjetio na postojanje novom pjesmom ‘Apartmani’, koja uskoro dobiva i internacionalnu islandski verziju. Tijekom ugodnog polusatnog razgovora s lica mjesta na Islandu između dvije turističke ture, Vjeran nam je otkrio kako uspješno balansira dvije karijere – glazbenu i onu u turizmu, gdje trenutno radi kao tour vodič.
 
 
Osim toga, podijelio je mnoge zanimljivosti iz perspektive života na Islandu, posebno s pozicije iseljenika koji se ne planira vratiti u Hrvatsku. O glazbenoj sceni, mentalitetu, sličnostima i razlikama između načina funkcioniranja obzirom da ulazi u sedmu godinu iseljeništva.
 
Razgovor je vođen s mjesta gdje je snimana zadnja sezona popularne serije ‘True Detective’ s Jodie Foster. Otkrijte više o njegovom kreativnom putu, izazovima i planovima u intervjuu koji će vas nasmijati, cijeli razgovor pogledajte u videu. 
 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime