Utorak, 26 ožujka, 2024

Traper jakna: Modni vjesnik proljeća koji nikada ne izlazi iz trenda

Traper jakna utjelovljuje ležerni predmet koji traje iz sezone u sezonu, a nikada ne izlazi iz mode. Ona je jednostavno modni vjesnik proljeća i toplih dana, a mi donosimo naše omiljene komade iz aktualne ponude

Traper jakna, baš kao i traperice,  su stari poput vina – s vremenom postaju sve bolja. Kao takave, dobro se uklapaju u niz bezvremenskih osnovnih stvari u našim ormarima na koje vrijedi potrošiti malo više novca, posebno s obzirom na njegov životni vijek. Traper jakna utjelovljuje ležerni predmet koji traje iz sezone u sezonu, a nikada ne izlazi iz mode. Ona je jednostavno modni vjesnik proljeća i toplih dana. 



Jesu li traper jakne u modi za 2022.?

Ovo pitanje sigurno mući neke od vas, ali ne brinit. Traper jake su uvijek u modu. Jednostavno su vječne i ne zamijenjive. Traper jakna se ove godine u velikom stilu vratila na modne piste kao jedan od ključnih komada. Za proljeće/ljeto 2022. vidjeli smo kako Bottega Veneta predstavlja jakne od tamnog trapera koje su nekoliko brojeva veće, dok je Alexander McQueen predstavio skraćenu verziju jakne. Diesel, najpoznatiji brend trapera na svijetu je također predsatvio nekoliko modela. Ipak, ovaj svestrani predmet je svoje mjesto pronašao i u klasičnom i romantičnom Christianu Dioru.

Gledajući u kreacije s modnih pista, a da ne spominjemo na vrijeme vani, lako se zaljubiti u ovaj trend. Traper jakna izgleda odlično kada se nosi sama sa sobom, ali naravno odlična je i za one hladnije dane jer se može “ugurati” ispod deblje jakne ili kaputa. Iako, nadamo se da su hladni dani iza nas! 😉

Kako sve možemo nositi traper jaknu?

Odgovor na ovo pitanje ovisi većinom od tome kakav ste stil traper jakne kupili, koje je boje, kroja i dužine. Ipak, po našem mišljenju traper jakna ide na gotovo sve. Na hlače od trapera, jer tko ne voli full denim look? Također, traper jakna ide na haljine, duge i kratke, na minice i maksi suknje, ali i sve vrste hlača koje imate u kolekciji.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ELENΛ (@dizdar_el)

 Ona je super za dodavanje cool izgleda poslovnoj kombinciji, ako vam je isti potreban. Zamislite da ste imali sastanak na poslu, ali iza posla idete na koktele s prijateljicama. Sako zamijenite traper jaknom i spremni ste za izlazak i druženje. Traper jakna će u isto vrijeme podići klasično kombinaciju hlača i klasične majice. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

Želite li istaknutu traper jaknu, možete se odlučiti za neku u boji. Mnogi brendovi mijenjaju svoju igru s traperom bojajući ga u rzane boje poput zelene, ružičaste, pa čak i ljubičaste koja je ove sezone jedan od najvećih trendova. Možete se odlučiti za nijansu prikladniju godišnjem dobu pa za ljeto nabavite bijelu, a u jesen isprobajte narančastu. Usudite se biti drugačiji! Donosimo naše omiljene modele iz aktualne kolekcija!

Naslovna fotografija: AnnaWinck

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime