Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Slingbacks: Najseksi cipele ovog ljeta uz koje će svaka modna kombinacija biti neodoljiva

Postojao je razlog zašto je Alessandro Michele ponovno vratio Fordove hvaljene slingbacksice: apetit za modnim predmetima iz prošlosti je na vrhuncu

Ako ste ljubitelji mode i pratite nekoliko modnih influencerica koje vole high end brendove, sigurno ste vidjele mrežaste slingbacksice s blistavim GG koje je Alessandro Michele predstavio na svojoj reviju “Gucci Resort 2022.”. Stilom su slične onima koje je izvorno dizajnirao Tom Ford tijekom svog rada u modnoj kući 90-ih godina prošlog stoljeća, a Michele je obilježio Guccijevu stotu obljetnicu odavanjem počasti utjecaju teksaškog dizajnera.
 
Postojao je razlog zašto je Michele ponovno vratio Fordove hvaljene slingbacksice: apetit za modnim predmetima iz prošlosti je na vrhuncu svih vremena. Odjednom su svi željeli biti vlasnici ovih cipela, a samo su sretnici s dobrom “vezom” i podebljom listom prijašnjih kupnja postali vlasnici ovih ljepotica. 
 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SOURCED BY ELYSE (@sourcedbyelyse)



Trend je brzo zavladao trgovinama

Ipak, Guccijeve slingbacksice trenutno nisu jedini seksi par na tržištu. Anthony Vaccarello predstavio je razne divne stilove za proljeće/ljeto 2022., a Sienna Miller obožavateljica je Saint Laurentovog stila s pozlaćenim vrhom. Miuccia Prada je u međuvremenu svoj potpis stavila na slingbacksice u “sportskom” stilu u jarkim bojama. U međuvremenu, omiljena dizajnerica cipela it djevojaka, Amine Muaddi je svoje poznate PVC modele predstavila u novim verzijama. 
 
Naravno, ovaj trend su slijedili i high street brendovi, pa slingbacksice može pronaći u Zari, Massimo Duttiju, Mangu i ostalima. Ovo je klasična cipela, koja jednostavno nikada nije ni izašla iz mode. Uživajte u kupovini i kombiniranju cipela sa ostatkom izgleda 🙂
 

Naslovna fotografija: haute.curves

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime