Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Upoznajte mirise inspirirane životnim stilom visoke engleske klase

 Parfemske note sastojci su koji čine miris, a djeluju slično notama u glazbi. Kada se kombinira više nota, one tvore akorde koji parfemima daju jedinstvenu strukturu i prisutnost

Baš kao koktel s potpisom, personalizirani miris donekle je postao nova rutina u industriji ljepote. Odabir pravog mirisa važan je zadatak, ali nije nimalo lak. Parfemske note sastojci su koji čine miris, a djeluju slično notama u glazbi. Kada se kombinira više nota, one tvore akorde koji parfemima daju jedinstvenu strukturu i prisutnost. Bazne note su note koje usidre miris i najdugotrajnije su, dok su gornje note ono što ćete često prvo osjetiti, ali imaju tendenciju da najbrže nestanu, a srednje note obično povezuju bazne i gornje note. Donosimo tri nova parfema u čijim notama će se svatko pronaći 🙂



POLO CLUB ORANGE

Royal County of Berkshire POLO CLUB ORANGE toaletna voda za žene inspirirana je životnim stilom engleske visoke klase kojoj polo turniri predstavljaju jedan od važnijih socijalnih događaja u godini. Ovaj očaravajući voćno-drvenasti miris privući će vas svojim posebnim notama naranče i cvjetnih akorda. U nastavku dolaze note jabuke i svježi citrusni akordi te miris završava drvenim notama, jantarom i slatkom karamelom. Royal County of Berkshire POLO CLUB 5 dugotrajan miris idealan je za sve prilike.

POLO CLUB PINK

Royal County of Berkshire POLO CLUB PINK toaletna voda za žene inspirirana je životnim stilom engleske visoke klase kojoj polo turniri predstavljaju jedan od važnijih socijalnih događaja u godini. Ovaj profinjeni ženski miris otvara se mirisom jabuke i crvenog voća i razvija kroz cvjetne mirise jasmina, ljiljana i đumbira. Ovoj toaletnoj vodi dugotrajnost pružaju karamela i vanilija. Royal County of Berkshire POLO CLUB PINK je profinjeni miris za sve prilike.

POLO CLUB GREEN

Royal County of Berkshire POLO CLUB GREEN toaletna voda za žene inspirirana je životnim stilom engleske visoke klase kojoj polo turniri predstavljaju jedan od važnijih socijalnih događaja u godini. Royal County of Berkshire POLO CLUB 8 GREEN je svježi miris koji je će vas očarati svojim notama limete i mente koje zaokružuju cvjetne note nerolija i čaja jasmine. Miris završava notama sandalovine i bijelog mošusa koje mu daju postojanost. Ovo je osvježavajući miris za sve prilike.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime