Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Bijele čizme ponovno su u trendu – ovo su naši omiljeni stilovi

Bijela kao boja ide uz sve i čini odjeću sofisticiranijom bez puno truda. Prije nego krenete u nabavku para istih, dobro ih je kategorizirati i usredotočiti se na određeni stil

Postoje određeni artikli koji se uvijek vraćaju u jesensku rotaciju svake modne djevojke: crne traperice ravnih nogavica, debelo pleteni puloveri, gležnjače – popis se nastavlja. Kada je riječ o potonjoj kategoriji, mogućnosti obuće obuhvaćaju širok spektar, od klasičnih crnih visokih čizama, do čizama od antilop kože do, naravno, bijelih čizama. Iako su bijele čizme nešto manje praktične od crnih ili smeđih stilova — ogrebotine i prljavština se lako vide — one će vašoj odjeći dodati poseban look i istaknuti donju polovicu vašeg izgleda.



Na primjer, šik zimska bijela kombinacija od glave do pete zahtijeva navedene čizme. Bijela kao boja ide uz sve i čini odjeću sofisticiranijom bez puno truda. Prije nego krenete u nabavku para istih, dobro ih je kategorizirati i usredotočiti se na određeni stil. Želite li debeli gumeni potplat ili arhitektonsku četvrtastu petu? Volite li više bočni patentni zatvarač ili čizmice koje se mogu navući? Nakon što nađete savršeni par bijelih čizama, nemojte se bojati nositi ih. U nastavku donosimo nama omiljene modele uz ideje za kombiniranje 😉

Dva tona

Zasebno, crna i bijela dvije su boje koje je najlakše stilizirati. I kada su uparene zajedno, i dalje su veoma cool. Potražite bijele gležnjače s crnom platformom i petom, tako da dođe do kontrasta. Shema boja privući će pozornost na vaša stopala bez potpunog odvraćanja pozornosti od ostatka vaše odjeće.

Jil Sander

Potpuno bijele

Odlučite se za potpuno bijelu verziju za čistu estetiku. Zatim obucite svoju obuću uz usku maksi haljinu kako biste stvorili elegantniju atmosferu ili obucite svoj omiljeni par lepršavih hlača i majicu neutralne boje za ležeran vikend look.

Massimo Dutti

Platforma

Čizme s platformom vraćaju se ove jeseni. Ne samo da pružaju udobnost u usporedbi s štiklama, već također izgledaju odvažno i cool. Nosite ih za svaki dan s trapericama i širokim džemperom ili na mini haljine za noćni izlazak.

Silueta Chelsea

Chelsea stil čizmama ponovno je veoma popularan, a mogli smo ih vidjeti na Cardi B i Emmi Roberts. Bezvremenski dizajn dobiva nadogradnju i sada je dostupan u visokim, ali i niskim varijantama, ovisno o tome što volite. 

Stella McCartney

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime