Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Novo iz Clarinsa: Linija koja će hidratizirati kožu u trenu

Riječ je o kremi Hydra-Essentiel [HA2] koja služi kao dnevna, ali i noćna njega kože

Koža mi je neugodna i zategnuta” ili “Željela bih ju učiniti udobnijom, glatkom i punijom.” Koliko puta ste čuli ove rečenice ili ste ih i sami izrekli? Tijekom zime i hladnih dana, vjerujemo mnogo. Niske temperature, vjetar, grijanje i mnogi drugi vanjski utjecaji mogu nam pokvariti stanje kože i samim time u nama izazvati neželjene emocije. Kako biste svoju kožu očuvali, potrebno je o istoj pravilno brinuti i koristiti odgovarajuće proizvode.



Jedan od naših omiljenih brendova, Clarins, upravo je izbacio novi proizvod na tržište. Riječ je o kremi Hydra-Essentiel [HA2] koja služi kao dnevna, ali i noćna njega kože. Namijenjena je za sve dobi i tipove kože, za sve one koji traže stručnu hidratantnu rutinu koja odgovara njihovom životnom stilu. 

Znanstvena i biljna inovacija

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini visoke molekularne težine, korištenjem ovih krema dobiti ćete trenutačno djelovanje punoće na površini kože. Trostruka snaga hidratacije i punjenja: duo hijaluronske kiseline + organski ekstrakt Leaf of life koji ponovno aktivira moć samohidratacije kože jačajući vlastitu sintezu hijaluronske kiseline na svim razinama kože. Koža je trenutno hidratizirana, zategnuta i zaglađena. Dan za danom koža je ojačana, blistavija i ostaje vidljivo hidratizirana.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Clarins Official (@clarinsofficial)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime